Избери от всички серии витамини и си купи нужните за теб с -15% отстъпка!

Какво е Ехинацея?

ehinaceya
250 четения
2 мин

Ехинацеята е диво растение което произхожда от Северна Америка. Традиционно използвано от индианците за лечение на рани, изгаряния, инфекции, зъбобол, и ухапвания от змии и насекоми.

Съществуват много различни видове, но само няколко се използват за медицински цели – добавките на Jamieson с ехинацея използват Ехинацея ангустифолия и Пурпурна ехинацея.

И двата вида ехинацея стимулират различни видове клетки в имунната система, за да помогнат на организма да се пребори с вирусите и бактериите.

Как да изберем добавка с Ехинацея?

Двата вида ехинацея – Ехинацея ангустифолия (Echinacea angustifolia) и Пурпурна ехинацея (Echinacea purpurea) – имат малка разлика в свойствата, тъй като са два различни вида растения, но по принцип са еднакво полезни.

Какви са предимствата на добавките с Ехинацея?

Те са полезни при лечение на настинки, зачервено гърло и инфекции на горните дихателни пътища и са естествен антибиотик, който помага за унищожаването на бактерии, вируси, гъбички и други вредни микроби.

Какво прави добавките на Jamieson с ехинацея единствени по рода си?

Всички продукти на Jamieson с ехинацея са произведени от висококачествени сортове известни ботанически видове и всички препарати са стандартизирани, което означава, че всяка капсула съдържа едно и също количество активна съставка.

Кога трябва да започна да приемам Ехинацея (превантивно или при лечение)?

Започнете приема на Ехинацея при първите симптоми на настинка или грип. При остри инфекции трябва да се приема на чести интервали (на няколко часа).
Ехинацея не трябва да се използва повече от осем седмици, след което направете прекъсване от една седмица преди да подновите приема.

© 2021 Всички права запазени.