Причини да изберете Jamieson

Изключителен контрол на качеството
Продуктите не се тестват върху животни
Първокласни сурови материали
Иновативни формули от естествени източници
Доказано действие
Произведени в малки партиди за максимална свежест

Развойна дейност

Продуктите Jamieson са уникални формули, които се създават, смесват, и чието качество се гарантира в нашите канадски лаборатории. Опитни професионалисти химици, биохимици, микробиолози, фито-учени и диетолози работят върху проучването и разработването на всеки един от продуктите на Jamieson.

Jamieson понастоящем има повече от 200 служители в управлението в Уиндзор — един от четирима работят по въпросите на науката и контрола.

История

Основаване на компанията

Jamieson Laboratories е създадена през 1922 г. от Клер Джеймисън в Канада. Компанията е един от най-старите и най-големи производители и дистрибутори на естествени витамини, минерали и хранителни добавки. Лидер, спечелил позициите си с постоянното предоставяне на нови продукти от най-високо качество и чистота.

Качество без конкуренция 360 Pure

Продуктовата листа включва висококачествени витамини с доказан ефект и без аналог, съдържащи клинично доказани антиоксиданти, които ни помагат да се чувстваме по-жизнени и енергични. Признат като лидер в отрасъла, Jamieson Laboratories успява да изгради доверие в клиента към продуктите, тяхното качество и чистота. В центъра на това доверие са високо технологичните фармацевтични производствени лаборатории на Jamieson в Уиндзор, Онтарио и разработването и производството на продукти посредством изключителния протокол за качество 360 Pure. Тази инициатива обединява минимум 360 научни процедури за контрол на качеството, калибрирани биологични изследвания и клинични процедури, които са част от стандарта за одобрение от GMP (Добра производствена практика) на канадския здравен департамент. Jamieson е сертифицирана по GMP фармацевтична компания и редовно се проверява от Здравния департамент на Канада.

Пионер на пазара за естествени продукти

През цялата си история, Jamieson е бил пионер на пазара за естествени  продукти за здравето, като предоставя на потребителите нови продукти като първите мега силни нива витамини, първият одобрен от Германския институт за стандартизация (DIN) фитотерапевтичен продукт и първият клинично доказан OTC (лекарства без рецепта)  хранителен антиоксидант за намаляване на холестерола.

Jamieson Laboratories днес

От изпълнителните си офиси в Торонто, Jamieson Laboratories докосва живота на потребителите по цял свят. Към момента предлагаме нашите продукти в повече от 50 страни из всички главни географски райони, включително Северна Америка, Централна Америка и Южна Америка, Азия, Европа, Русия, Близкия изток и Африка. Със своята сила на знанията и международния си опит в служба на местните потребители, Jamieson е една наистина многонационална компания.

Обширен набор от продукти в следните категории

Витамини и минерали
Хранителни добавки
Стандартизирани билкови екстракти и фитотерапевтични продукти
Диетични и подпомагащи храносмилането формули

Нашето 360 Pure обещание

Повече от 90 години, Jamieson Laboratories са признати за новаторство и отличие в производството на най-висококачествени витамини и добавки от естествени източници.

Научи повече