Простийз™ Сао Палмето

Сао Палмето

Простийз™ Сао Палмето

Сао Палмето е традиционна билка за облекчаване на симптомите на урологични проблеми (напр. слаба струя на урината, прекъсване на уринирането, често уриниране през деня и нощта), свързани с лека до умерена доброкачествена хиперплазия на простата (възпаление и инфектиране на простатната жлеза). Използва се да облекчи, а не да потисне симтпомите.

Използва се за профилактика и облекчаване на проблемите свързани с простатната жлеза и играе ролята на естествен дезинфектант на пикочните пътища.

Простийз™ е комбинация от Сао Палмето, широко известна билка използвана за лечение на доброкачествена хиперплазия на простата (уголемяване на простата), с други естествени здравословни за простатата съставки, като екстракт от Пигеум, масло от тиквени семки и червена боровинка.

За разлика от много формули на пазара, Простийз™ съдържа терапевтично количество Сао Палмето  спомагащо за ефективното лечение на възпалителни заболявания свързани с простата.

Информация за продукта: 
  • Традиционна билка за облекчаване на симптомите свързани с простатит (възпаление и инфектиране на простатната жлеза).
  • Профилактично третиране на проблеми с простатата, като затруднено уриниране.
  • Естествен дезинфектант на пикочните пътища.
Съдържание: 

1 капсула съдържа: екстракт от Сао Палмето (8:1) 125 mg (плодове от Serenoa repens) еквивалентно на 1,000 mg сурова билка.

Съдържа още: масло от тиквени семки, соево масло, емулгатор: желатин, глицерин, лецитин; жълт пчелен восък, титаниев диоксид, натриево меден хлорофилин.

Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Дозировка: 

Една опаковка съдържа 30+30 капсули.

Препоръчителна доза: 1 капсула дневно по време на хранене.

Взаимодействие с други лекарства: Сао Палмето може да повиши кръвното налягане при лица приемащи Ангиотензин II рецепторни антагонисти. Консултирайте се с Вашия лекар, ако в момента приемате  билката мечо грозде или други предписани лекаства за бъбреци и пикочни пътища.

Токсичност, нежелани реакции и странични ефекти: билките използвани в този продукт рядко могат да имат  странични ефекти. Въпреки това, може да се появят леки стомашни неразположения, гадене, диария. Ако това се случи, консултирайте се с Вашия лекар.