Пробиотик 10

Какво са пробиотиците?
Пробиотиците са живи микроорганизми, които прилагайки се в достатъчни количества предоставят множество благоприятни ползи за здравето на човешкия организъм.

От какво се предизвиква дисбаланс в организма?
Съвременния начин на живот, високото ниво на стрес, небалансираната диета, ниско-качествена храна и лечението с антибиотици  са сред редовните причини предизвикващи дисбаланс в човешкия организъм и появата на неприятни чревни симптоми, инфекции и намаляване на имунитета.

Информация за продукта: 

За кого е подходящ Пробиотик 10?
Пробиотик 10 на Jamieson е естествено решение за цялото семейство в стремежа към здравословен начин на живот, грижейки се за подсилване на имунната система, здравия чревен тракт, правилното смилане на храната, непрекъснатото възстановяване на лигавицата на червата. Подходящ за всички над 1 годишна възраст. При малки деца капсулата може да се отвори и съдържанието може да се смеси с меки храни като кисело мляко или пюре.

Съдържание: 

Какво съдържа Пробиотик 10?
Пробиотик 10 на Jamieson съдържа 10 милиарда полезни бактерии във всяка капсула, с 8 различни налични щама за максимално действие. За разлика от други пробиотици , при които има информация само за вложеното количество бактерии, без гаранция за броя по време на приема, Jamieson гарантира за наличност на 10 млрд клетки до края на срока на годност. С иновативната гастропротектив капсула клетките достигат до червата въпреки изключително киселата среда в храносмилателната  система на човека.

1 капсула съдържа:

Bifidobacterium bifidum HA-132 6.0x108 CFU
Bifidobacterium breve HA-129 2.5x109 CFU
Bifidobacterium longum HA-135 7.0x108 CFU
Lactobacillus acidophilus HA-122 8.0x108 CFU
Lactobacillus paracasei HA-196 2.1x109 CFU
Lactobacillus rhamnosus HA-111 2.7x109 CFU
Lactobacillus rhamnosus (B) HA-114 5.0x108 CFU
Lactobacillus salivarius HA-118 1.0x108 CFU

Съдържа още: малтодекстрин, фруктоолигозахариди, растителен магнезиев стеарат, силиций, аскорбинова киселина, водоразтворима целулоза.

Не съдържаглутен, изкуствени оцветители, аромати и консерванти.

Дозировка: 

Пробиотик 10 с опаковка от 60 капсули при дневна доза от 1 капсула е изключително подходящ за профилактично предназначение, дори без наличие на остър проблем за поддържане на добро здраве.  Достатъчен за 2 месечен прием, за най-добро проявяване на ползите. Приеймате заедно с храна, няколко часа преди прием на други лекарства.

Съхранявайте на стайна температура (15°-20°С) на място недостъпно за деца. За максимална свежест и ефикасност, съхранявайте в хладилник след отваряне. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.