Пробиотик 10

Какво са пробиотиците?
Пробиотиците са живи микроорганизми, които прилагайки се в достатъчни количества предоставят множество благоприятни ползи за здравето на човешкия организъм.

От какво се предизвиква дисбаланс в организма?
Съвременния начин на живот, високото ниво на стрес, небалансираната диета, ниско-качествена храна и лечението с антибиотици  са сред редовните причини предизвикващи дисбаланс в човешкия организъм и появата на неприятни чревни симптоми, инфекции и намаляване на имунитета.

Предназначение: Подпомага храносмилането и има благоприятно действие върху имунитета и стомашно-чревния тракт.

Пробиотиците са полезни бактерии, които повлияват благоприятно на стомашно-чревния тракт. Препоръчва се приемането на пробиотици при лечение с антибиотици, които освен вредните, унищожават и голяма част от „добрите“ и важни за организма бактерии. В нормално състояние в стомашно-чревния тракт на човека живеят в големи количества колонии от полезни бактерии. При стрес, лечение с антибиотици, неправилно хранене, баланса на тези бактерии се нарушава. За неговата регулация се препоръчва прием на пробиотици. Като най-мащабен и значим способ се счита приемането им под формата на хранителни добавки на капсули.

 

 

Информация за продукта: 

За кого е подходящ Пробиотик 10?
Пробиотик 10 на Jamieson е естествено решение за цялото семейство в стремежа към здравословен начин на живот, грижейки се за подсилване на имунната система, здравия чревен тракт, правилното смилане на храната, непрекъснатото възстановяване на лигавицата на червата. Подходящ за всички над 3-годишна възраст. При малки деца капсулата може да се отвори и съдържанието може да се смеси с меки храни като кисело мляко или пюре.

Съдържание: 

Какво съдържа Пробиотик 10?
Пробиотик 10 на Jamieson съдържа 10 милиарда полезни бактерии във всяка капсула, с 14 различни налични щама за максимално действие. За разлика от други пробиотици , при които има информация само за вложеното количество бактерии, без гаранция за броя по време на приема, Jamieson гарантира за наличност на 10 млрд клетки до края на срока на годност. С иновативната гастропротектив капсула клетките достигат до червата въпреки изключително киселата среда в храносмилателната  система на човека.

 

1 капсула съдържа:

Bifidobacterium animalis subsp. lactis (UABla- 12) 2.0 x 109 CFU
Lactobacillus paracasei (UALpc-04) 1.5 x 109 CFU
Bifidobacterium breve (UABbr-11) 1.0 x 109 CFU
Lactobacillus gasseri (UALg-05) 1.0 x 109 CFU
Lactobacillus rhamnosus (UALr-06) 1.0 x 109 CFU
Lactobacillus rhamnosus (UALr-18) 1.0 x 109 CFU
Lactobacillus acidophilus (DDS®-1) 0.5 x 109 CFU
Lactobacillus plantarum (UALp-05) 0.5 x 109 CFU
Bifidobacterium longum subsp. longum (UABI-14) 0.39 x 109 CFU
Bifidobacterium bifidum (UABb-10) 0.3 x 109 CFU
Lactobacillus casei (UALc-03) 0.3 x 109 CFU
Lactobacillus reuteri (UALre-16) 0.3 x 109 CFU
Lactococcus lactis (UALI-08) 0.2 x 109 CFU
Bifidobacterium longum subsp. infantis (UABi-13) 0.01 x 109 CFU

 

Съдържа още: малтодекстрин (ориз), водоразтворима целулоза, инулин (корен от цикория), растителен магнезиев стеарат, силициев диоксид, титаниев диоксид.

БЕЗ ГМО. Не съдържа: соя, нишесте, глутен, лактоза, изкуствени аромати, оцветители, подсладители и консерванти.

 
Дозировка: 

Пробиотик 10 с опаковка от 60 капсули при дневна доза от 1 капсула е изключително подходящ за профилактично предназначение, дори без наличие на остър проблем за поддържане на добро здраве.  Достатъчен за 2- месечен прием, за най-добро проявяване на ползите. Приеймате заедно с храна, няколко часа преди прием на други лекарства.

Съхранявайте на стайна температура (15°-20°С) на място недостъпно за деца. За максимална свежест и ефикасност, съхранявайте в хладилник след отваряне. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Начин на употреба: Дозировка за възрастни и деца над 6 години: 1 капсула дневно по време на хранене. Деца между 3 и 5 години (под родителски контрол): Използвайте всеки ден като смесвате съдържанието на 1 капсула директно с храна, кисело мляко и др. и разбърквате до разтваряне на продукта. Не добавяйте към топли или горещи храни и напитки. Да се приема поне 2-3 часа преди или след прием на антибиотици. Да се съхранява на стайна температура (15°C-25°С) на място недостъпно за деца. За максимална свежест и ефикасност, съхранявайте в хладилник след отваряне.

Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Предупреждение: Ако симптомите на съществуващите вече стомашно-чревни неразположения продължат повече от 3 дни (напр. диария), консултирайте се с лекар. Консултирайте се с Вашия лекар, ако изпитвате гадене, повръщане, треска, диария с кръв или болки в корема. Не приемайте, ако страдате от имунно-компрометирано заболяване (СПИН, лимфома, продължителен прием на кортикостероиди).

Вносител и дистрибутор: Софарма Трейдинг АД, ул. „Лъчезар Станчев“ 5, Софарма Бизнес Тауърс, сграда „А“, етаж 12, София 1756.

Производител: Jamieson Laboratories, Toronto, Montreal, Vancouver M4V1L

Най-добър до: / Партида №: виж опаковката

www.jamieson.bg