Колаген Глюкозамин Комплекс

Помага за намаляване на ставните болки, причинени от остеоартрит.

Колагенът е матрица от естествени протеини присъстващи в кожата, мускулите и съединителната тъкан – хрущяли, сухожилия и лигаменти. Колагеновите фибри осигуряват подкрепа, сила и еластичност на тъканите, много от които свързват мускула с костта или, както при хрущяла, действат като възглавничка между ставите.

Информация за продукта: 

С възрастта хрущялите, които покриват и омекотяват костите започват да изтъняват, причинявайки застъпване на ставните кости или остеоартрит (OA), което причинява болка, намалена подвижност и ограничени движения. При някои състояния, като ревматоиден артрит, тялото проявява реакция на имунната система, която атакува формирането на колаген в хрущялите и която на свой ред блокират ставните функции.

Ако изпитвате болки в ставите или скованост от артрит, добавката колаген ще Ви помогне.

UC-II® естествен колаген Тип II съдържа активни съставки, които забавят секрецията на хрущяло-разрушаващите ензими и същевременно стимулират възстановяването на хрущялите. Други продукти – продавани за „естествени” или „хидролизиращи” – се подлагат на високотемпературна обработка, която разрушава активните съставки на колагена. Само UC-II® естествен колаген Тип II е произведен чрез използването на патентован нискотемпературен процес за запазване на тези терапевтични молекули.

Специфичната формула на Джеймисън съдържа също глюкозамин за стимулиране производството на колаген и за подобряване функциите на ставите и мускулите.

Произведен при ексклузивно използване на съставки от Северна Америка, Колаген Глюкозамин на Джеймисън е единственият колагенов продукт, сочен от клиничните проучвания като благоприятен за намаляване на болката и дискомфорта при артрит. Имате нужда само от една капсула на ден!

Съдържание: 

1 капсула съдържа:

  • UC II® Колаген - 40 mg (Естествен клаген Tип II от хрущял от Пилешки гръден хрущял)
  • Глюкозамин Сулфат KCl - 100 mg (Aspergillus niger, цитин от ферментирала царевица)
  • Maгнезий (Оксид) - 20 mg
  • Витамин C (Aскорбинова киселина) - 10 mg

 Съдържа още: целулоза, калциев фосфат, растителен магнезиев стеарат, силица, калиев хлорид, желатин. 

Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Дозировка: 

Една опаковка съдържа 30 капсули.

Препоръчителна доза: 1 капсула дневно.