Екстракт от чесън без остатъчен мирис 500 mg

Екстракт от чесън без остатъчен мирис 500 mg

Екстракт от чесън без остатъчен мирис 500 mg

Чесънът на прах без остатъчен мирис на Jamieson предоставя всички предимства на пресния чесън без чеснов послевкус. Древните египетски и гръцки войни използвали чесъна да се предпазят от болести и да подпомогнат силите и издръжливостта си. Той подобрява здравето на сърдечно-съдовата система с активни съставки, които могат да понижат холестерола, да помогнат за разтварянето на образуващите тромби протеини и да понижат кръвното налягане. Той, също така, поддържа здравето на стомашно-чревния тракт, гърдите и простатата, подсилва имунната система и има антиоксидантни свойства.

Информация за продукта: 

Чесънът традиционно се използва за лечение на инфекции на горните дихателни пътища и облекчава бронхиалната конгестия. Той поддържа здравето на сърдечно-съдовата система и играе роля при намаляване на високото кръвно налягане. Също така подпомага храносмилането и подсилва имунната система.

Тази формула на Jamieson е сертифицирана и 100% без остатъчен мирис и предоставя всички предимства на пресния чесън без послевкус. Термичната обработка на чесъна за кулинарни цели може да предотврати образуването на алицин и другите активни вещества. Тази добавка, обаче, предоставя всички предимства за здравето на суровия чесън в една лесна за поглъщане желирана капсула.

Съдържание: 

1 капсула съдържа: екстракт от чесън 5 mg (еквивалент на 500 mg свеж чесън)

Съдържа още: соево масло, желатин, глицерин, жълт пчелен восък и лицетин.

Не съдържа сол, захар, глутен, лактоза.

Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Дозировка: 

Една опаковка съдържа 100 капсули.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно.