Екстракт от чесън без остатъчен мирис 500 mg

Чесънът на прах без остатъчен мирис на Jamieson предоставя всички предимства на пресния чесън без чеснов послевкус. Древните египетски и гръцки войни използвали чесъна да се предпазят от болести и да подпомогнат силите и издръжливостта си. Той подобрява здравето на сърдечно-съдовата система с активни съставки, които могат да понижат холестерола, да помогнат за разтварянето на образуващите тромби протеини и да понижат кръвното налягане. Той, също така, поддържа здравето на стомашно-чревния тракт, гърдите и простатата, подсилва имунната система и има антиоксидантни свойства.

Информация за продукта: 

Чесънът традиционно се използва за лечение на инфекции на горните дихателни пътища и облекчава бронхиалната конгестия. Той поддържа здравето на сърдечно-съдовата система и играе роля при намаляване на високото кръвно налягане. Също така подпомага храносмилането и подсилва имунната система.

Тази формула на Jamieson е сертифицирана и 100% без остатъчен мирис и предоставя всички предимства на пресния чесън без послевкус. Термичната обработка на чесъна за кулинарни цели може да предотврати образуването на алицин и другите активни вещества. Тази добавка, обаче, предоставя всички предимства за здравето на суровия чесън в една лесна за поглъщане желирана капсула.

Съдържание: 

1 капсула съдържа: екстракт от чесън 5 mg (еквивалент на 500 mg свеж чесън)

Съдържа още: соево масло, желатин, глицерин, жълт пчелен восък и лицетин.

Не съдържа сол, захар, глутен, лактоза.

Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Дозировка: 

Една опаковка съдържа 100 капсули.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно.