Jamieson Under Header Menu Block

С уважение към природата

Естествени източници

Jamieson Laboratories е изградила репутацията си на водещ производител на витамини, минерали и хранителни добавки като използва само най-висококачествените съставки от своята световна мрежа доставчици на естествени сурови материали, включително от полята с пореч в Саскачеван, австралийски морски ферми за фитонутриенти и южноамериканските тропически гори. Продуктите на Jamieson са формулирани с  най-висококачествените и ефективни естествени нутиренти.
 
Jamieson Laboratories са сред малкото световни компании за хранителни добавки, която извършва собствена развойна дейност, осъществява собствено производство, пакетиране и дистрибуция, все важни стъпки които подсигуряват постоянното качество на всеки продукт.
Като закупува и тества всички сурови материали и готови продукти в собствените си лаборатории, Jamieson успява да гарантира всички твърдения, изписани върху етикетите на продуктите.

За да подсигури свежест на продукта, Jamieson поръчва и складира само малки количества сурови съставки и готови продукти.

 
Лидерство в опазването на околната среда и устойчиво развитие
Jamieson Laboratories Ltd. сме приели бизнес практика , която може да запази и подсили природата. Компанията следва три принципа, които целят не само да поддържат, но и да инициират лидерство в грижата за околната среда в индустрията на здравеопазването:
  • В Jamieson сме ангажирани със спазването на всички Канадски и международни наредби за опазване на околната среда и, до колкото е възможно с провеждането на инициативи, които надхвърлят тези изисквания
  • В Jamieson сме ангажирани с вземането под внимание на влиянието им върху околната среда, когато тестваме нови продукти, опаковки, технологии и процедури за действие.
Без тестове върху животни
Никой не може да отрече, че е правилно да се спасяват човешки животи и е добре да се развиват по-нови, по-добри продукти за здраве и красота. Но е грешно да се използват и да се злоупотребява с животни по време на този процес. Животните са за да ги обичаме, не за да експериментираме върху тях. Ето защо ние в Jamieson винаги сме били категорично против тестовете върху животни от каквото и да е естество.

Нашите лаборатории за проучване и развитие и качествен контрол са най-напредналите и изискани в индустрията с витамини. И все пак, нито един от нашите продукти не е бил тестван върху животни. Всъщност, нашите собствени технолози ежедневно тестват нашите продукти върху себе си. Би могло да се каже, че ние тестваме само върху човешки същества. Животните заслужават вашето състрадание и уважение.