Сибирски Женшен, 100 таблетки

Спомага за доброто състояние на физическото и психично здраве. Подпомага възстановяването след тежки натоварвания на ментално или на физическо ниво. Помага за преодоляване на умора, стрес, тревожност и да подкрепи издръжливостта. Подобрява концентрацията и виталността и действа като натурален седатив. Женшенът също помага да се облекчат симптомите на настинка и възпалено гърло.
(хранителна добавка)

Информация за продукта: 

Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на стайна температура (15°C–25°C) на място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не съдържа: сол, захар, нишесте, глутен, лактоза.

Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Нето тегло: 64 гр.

Вносител и дистрибутор: Софарма Трейдинг АД, ул. „Лъчезар Станчев“ 5, Софарма Бизнес Тауърс, сграда „А“, етаж 12, София 1756

Производител: Jamieson Laboratories, Toronto, Montreal, Vancouver, Canada M4V 1L

Най-добър до: / Партида №: виж опаковката

www.jamieson.bg

Съдържание: 

Състав дневна доза 4 таблетки съдържат: Екстракт от сибирски женшен (10:1) 260 mg (Eleutherococcus senticosus, корен) еквивалентен на 2600 mg сурова билка.

Съдържа още: втвърдител: дикалциев фосфат, емулгатор: целулоза, растителна стеаринова киселина, антислепващ агент: растителен магнезиев стеарат, силиций, хидроксипол целулоза, водоразтворима целулоза, модифицирана целулозна смола.

Дозировка: 

Дозировка за възрастни: 2 таблетки 2 пъти дневно.

Консултирайте се с лекар за прием за повече от 1 месец.

Не приемайте, ако сте бременна или кърмите, в случай на остра инфекция или имате високо кръвно налягане.