Ресвератрол

Тази ефективна комбинацията от естествени екстракти на Джеймисън, осигурява антиоксидантна защита на организма и спомага за доброто функциониране на сърдечно-съдовата система. Препоръчва се за хора с диабет тип 2. Намалява лошия холестерол и същевременно повишава добрия холестерол в кръвта, също така подпомага организма да се справи с хроничните възпаления. Формулата съдържа Ресвератрол, който представлява естествен фенол и фитоалексин съдържащ се в гроздето и други плодове. Resveratrol e полезната алтернатива на червеното вино, без калории и алкохол в състава. Всяка капсула се равнява на полезните вещества, които могат да се набавят от 6 чаши червено вино.
 
► спомага за поддържане на холестерола в норма
► подпомага сърдечно съдовата система
► осигурява антиоксидантна защита
Информация за продукта: 

Консултирайте се с лекар за прием за повече от 1 месец. Не приемайте ако сте бременна или кърмите, приемате антикоагуланти или антикоагуланти.

Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на стайна температура (15°C–25°C) на място недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не съдържа: сол, захар, нишесте, глутен, лактоза.

Не съдържа изкуствени овкусители, оцветители и консерванти.

 

Съдържание: 

Една опаковка съдържа 30 капсули

Състав дневна доза 1 капсула съдържа:

Resveravine® екстракт от винена лоза (Vitis vinifera L, лоза) – 50 mg, съдържащ

– транс-ресвератрол – 3 mg

Leucoselect Phytosome® – олигомерни проантоцианидини от гроздови семки- фосфатидилхолин комплекс – 100 mg (Vitis vinifer L. семка; Glycine max L, семка) стандартизирани до 8,25 mg олигомерни проантоцианидини

 

Съдържа още: емулгатор: целулоза, втвърдител: дикалциев фосфат, оцветител: естествен лилав карминов, антислепващ агент: растителен магнезиев стеарат, калциев силикат, силиций, емулгатор: желатин.

 

Дозировка: 

Дозировка за възрастни: 1 капсула 1-3 пъти дневно.