Масло от вечерна иглика

Този продукт на канадската марка Jamieson е хранителна добавка с масло от Вечерна Иглика 500 мг, която осигурява естествен източник на омега-6 мастни киселини, които са от съществено значение за поддържането на добро здраве. Evening Primrose Oil е източник на Омега есенциални мастни киселини, който оказва благоприятен ефект при предменструални симптоми, менопауза и засилва секрецията на половите хормони. Продуктът е без сол, захар, нишесте, глутен, лактоза, изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Предлага се в удобна опаковка от 90 + 90 броя меки капсули.

 

Информация за продукта: 

Маслото от вечерна иглика има дълга история на употреба в Северна Америка. Извлича се от семената на дива вечерна иглика. Маслото е с високо съдържание на есенциални мастни киселини, които не могат да бъдат произведени от организма и трябва да бъдат получени чрез алтернативни източници. Балансът на есенциалните мастни киселини е необходим за нормалното развитие на човешкия мозък.

Jamieson Масло от вечерна иглика се произвежда с помощта на най-чистото и най-висококачествено студено пресовано масло и е обогатено с мощния антиоксидант Витамин Е, който е от съществено значение за поддържането на добро здраве. В допълнение към цялостното добро здраве, Jamieson Масло от вечерна иглика може също да помогне за поддържането на здрава и хидратирана кожа, да подобри еластичността на кожата, да намали възпалението, свързано с акне, и да облекчи симптоми, свързани с екземата.

Съдържание: 

Една опаковка съдържа 90 + 90 меки капсули бонус.

1 мека капсула съдържа:

Масло от семена на вечерна иглика – 500 mg (Оenothera biennis), осигуряващо: Гама-линоленова киселина (GLA) – 50 mg,

Витамин E (10IU d-алфа-токоферил ацетат като естествен антиоксидант) – 6,7 mg АТ.

6 меки капсули съдържат (дневна доза):

Масло от семена на вечерна иглика – 3 000 mg (Оenothera biennis), осигуряващо: Гама-линоленова киселина (GLA) – 300 mg,

Витамин E (60IU d-алфа-токоферил ацетат като естествен антиоксидант) – 40,2 mg АТ.

Съдържа още: соево масло; емулгатор: желатин, глицерин.

Прием – За възрастни: 2 капсули 3 пъти дневно по време на хранене.

Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразно хранене. Да се съхранява на стайна температура (15°C–25°C) на място недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не съдържа сол, захар, нишесте, глутен, лактоза, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Дозировка: 

Прием – За възрастни: 2 капсули 3 пъти дневно по време на хранене.