Валериана, 60 капсули

Подпомага по естествен начин качеството на съня. 

Информация за продукта: 

Хранителна добавка на марката Джеймисън при напрегнати мускули и проблеми със съня. Билката валериана се използва традиционно в продължение на много години като успокоително и облекчаващо тревогата средство. Тя има много предимства пред употребата на фармацевтични успокоителни средства и такива за сън, тъй като не променя мозъчните вълни, които се появяват като част от нормалните съновидения. Ето защо сънят, който получавате след валериана, е също толкова спокоен, колкото нормалния сън. Valerian 400 mg спомага за успокояване на нервите, облекчаване на симптомите на предменструален синдром (ПМС), мускулни спазми. както и за по - качествен и здрав сън. Предлага се в удобна опаковка от 60 софтгел капсули.

Съдържание: 
Екстракт от корен валериана (Valeriana offcinalis, ) (3:1) 133,34 mg, еквивалентен на 
400 mg сушена билка.
Не съдържа: сол, глутен, лактоза, изкуствени овкусители и консерванти.
Съдържа още: емулгатори: соево масло, соев лецитин, жълт пчелен восък, желатин, глицерин; оцветители: титаниев диоксид, натурален оцветител карамел.
Състав дневна доза 4 таблетки съдържат: 
Екстракт от корен валериана (Valeriana officinalis) 3:1 400 mg, еквивалентен на 1200 mg сушена билка.
Дозировка: 
За възрастни: 1 до 3 капсули от 30 до 60 мин. преди лягане.
 
Консултирайте се с лекар ако имате проблеми със съня за повече от 3 седмици. Не приемайте при бременност или кърмене. Не приемайте заедно с алкохол или други продукти със седативен ефект. Не управлявайте тежки машини поне 2 часа след прием.
Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на стайна температура (15°C–25°C) на място недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Нетно тегло: 27 гр.
Вносител и дистрибутор: Софарма Трейдинг АД. ул. „Лъчезар Станчев“ 5, Софарма Бизнес Тауърс, сграда „А“, етаж 12, София 1756
Производител: Jamieson Laboratories, Toronto, Montreal, Vancouver, Canada M4V 1L